Betrokkenen

MotivatieMatch is een samenwerkingsverband van enthousiastelingen die hun passie en kennis op het gebied van coaching, consultancy, intrinsieke motivatie en online communicatie hebben gebundeld. Met als doel; meer (gerichte) aandacht voor die mensen die dat het hardst nodig hebben.

Ernest van Hezik

Als 'Consultant' en 'Motivatiecoach' en als pedagoog is Ernest actief met het in kaart brengen van intrinsieke motivatie bij zoveel mogelijk mensen. Daarna mensen onderling matchen op die motivatie is een boeiend proces. "We scannen elkaar vandaag de dag te veel in plaats van elkaar te lezen; met het meer oog krijgen voor elkaars intrinsieke motivatie creëren we een veerkrachtige samenleving".

Najat Chouaati

"Motivatie zie ik als een brandstof dat je dagelijks nodig hebt om met plezier iets te doen waar je je voldoening uit haalt. In mijn rol als Trainer en Coach ben ik gedreven in het (her)kennen van talenten en het in kaart brengen van je intrinsieke motivatie. Echt gemotiveerd ben je niet alleen wanneer je weet wat je kunt en wat je wilt, maar ook wanneer je echt klaar bent voor een nieuwe stap in je (verdere) loopbaan. De perfecte (motivatie)match helpt je hierbij!"

Roel van Grinsven

Als user interface designer is Roel betrokken bij de functionele en visuele invulling van het online platform. Daarnaast is hij in een coördinerende rol aanspreekpunt voor alle zaken die betrekking hebben op de digitale component van MotivatieMatch. "De potentiële meerwaarde van ons concept zit 'm in de synergie die ontstaat door de offline methodiek in combinatie met de online matching. Deze meerwaarde wordt pas verzilverd wanneer het gebruiksgemak van het online platform groot is. Daar ligt voor mij de uitdaging."

Jeroen de Laat

Als 'Frontend Developer' is Jeroen nauw betrokken bij de gebruikerservaring van het MotivatieMatch platform. Alle elementen waarmee de gebruikers van het systeem in aanraking komen, worden door Jeroen aan een strenge inspectie onderworpen. "Het doel is altijd om een zo laagdrempelig mogelijke gebruikerservaring te creëren, die zowel door de hulpaanbieders als hulpvragers als prettig wordt ervaren. Voor iedere organisatie kunnen de specifieke wensen net even anders zijn en juist dát maakt de uitdaging zo interessant!"

Ties Kox

Als oprichter van de grootste fysiotherapie website van Nederland combineert Ties zijn twee grootste passies: fysiotherapie en programmeren. Binnen Stichting MotivatieMatch is hij verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van het platform dat onder meer de automatische matching tussen de persoonlijke profielen tot stand brengt. "Vanaf mijn jeugd ben ik altijd al bezig geweest met dingen in elkaar zetten. In mijn huidige rol vind ik het schitterend om iets dat als een idee of wens ontstaat concreet te maken en uiteindelijk in de praktijk te ondervinden dat het ook echt werkt".

Floris te Braake

Als 'Consultant' en 'Motivatiecoach' is Floris direct betrokken bij het in kaart brengen van de behoefte van de verschillende organisaties die baat hebben bij een optimale match op basis van intrinsieke motivatie. Ook het op maat maken van de MiM motivatietool aan de hand van deze behoefte is iets waar hij onverminderd een nieuwe uitdaging in ziet. "Het scherp krijgen van iemands unieke motivatiepatroon is iedere keer weer een mooi proces, en wanneer je iemands levenskwaliteit kan verhogen op basis daarvan, is dat dan weer voldoening voor mij".